Caban is keuze

Caban komt in 6 modellen. Van elk model bieden we een standaarduitvoering aan aan een vaste prijs.
Op eenvoudige vraag passen we de standaarduitvoering aan aan je wensen en je budget.

Een groter terras? Een kachel of een keuken? Andere vloer- of muurbekleding? Het kan allemaal.
Vraag je offerte nu aan.

Caban #1

Caban #1 is een compacte maar complete wooncapsule die uitblinkt in veelzijdigheid. Met slaapgelegenheid voor twee, badkamer, keuken en dubbelzijdig terras kan je met Caban #1 letterlijk alle kanten op. Voor natuurliefhebbers vormt deze gerieflijke Caban de perfécte uitvalsbasis voor avontuur en exploratie. Net zo goed kan je deze autonome woonbox inzetten als een extra tienerkamer in de tuin, als stijlvol gastenverblijf of knusse bed & breakfast, als zorgunit, buitenkantoor…

Caban #1 is alles wat u ervan maakt – en méér

Caban #2

Met Caban #2 breng je het vakantiegevoel naar je thuis. Want een tuin heb je niet enkel om naar te kijken, een tuin wil je beléven. Met het gezin of met vrienden. In de zomer én in de winter. En dat is precies waartoe Caban #2 uitnodigt. In deze luxueuze tuinkamer is het heerlijk bijpraten met vrienden, in de zithoek – met bar – of op het ruime, overkapte terras. Denk aan een heerlijke winterbarbecue of zo’n gezellige zomeravond zonder einde. En weet dat het nooit makkelijker was om de perfecte gastheer of -vrouw te zijn, dankzij de sfeervolle buitenkeuken.
Caban #2 is ook ideaal als poolhouse, met zijn geïntegreerde buitendouche, kleedruimte en buitenberging.


Caban #2 brengt de vakantie naar je toe.

Caban #3

Caban #3 is een onweerstaanbaar gezellige escape pod voor het hele gezin: zit samen rond een genoeglijk brommende kachel of lees de uren weg aan het verleidelijke zitraam. Met een keuken, badkamer, mezzanine en twee slaapkamers heb je alles wat je nodig hebt om je aan de drukte van het dagelijkse leven te onttrekken. Caban #3 wordt ongetwijfeld jullie best bewaarde geheim.

Gun jezelf het plezier van even off-grid te gaan met Caban #3.

Caban #4

Caban #4 is een sublieme variatie op het iconische A-frame design. Deze architecturaal uitgepuurde Caban is als een geheimzinnig prisma dat flirt met het licht en zijn omgeving. Zijn verticale lijnen in donkere beits contrasteren prachtig met het lichte, witgewassen interieur dat de invallende zon naar binnen trekt. Een kachel verwarmt de leefruimte, en achter de matzwarte keuken gaat de badkamer schuil. Op de mezzanine bevindt zich een intieme slaapruimte.

Met Caban #4 beleef je je buitendroom in stijl.

Caban #5

Met Caban #5 creëer je voor jezelf de ruimte om te doen wat je graag doet. Om jezelf te (her)ontdekken en te ontplooien. Gefocust, of net helemaal onthecht. Misschien verlang je ernaar om eens heerlijk ongestoord dóór te kunnen werken. Of misschien wil je een plaats om te mediteren, om te schrijven, te schilderen, keramiek te maken of leer te snijden – wat je art of craft ook is. Tuinkantoor, yogastudio of atelier: het kan allemaal – en zelfs tegelijk.

In Caban #5 ben je altijd de beste versie van jezelf.

Caban #6

Met Caban #6 transformeer je een stuk bos of een recreatiegrond tot de plek waar je élk vrij moment wil doorbrengen. De geschakelde bouwstenen van Caban #6 stralen stijl en klasse uit. Tegelijk bieden ze alles wat je verwacht van een up-to-date buitengoed: twee slaapkamers, een ruime zithoek met kachel, een keuken, badkamer,… Bovenal geniet je van het voortdurende contact met de zon en de buitenlucht via de schitterende raampartijen en de verschillende terrassen.

 

Met Caban #6 investeer je slim in levenskwaliteit.

Caban Custom

Beleef je buitendroom

Met Caban Custom reikt jouw buitendroom tot aan de hemel.
En terug.

Eerst luistert onze architecte naar jouw ideeën. Hoe wilder, hoe liever. En dan zet ze zich aan de
tekentafel. Om jouw droom neer te zetten in prachtig beheerste, architecturale lijnen.