Ons Verhaal

Wij zijn Bartel, Tom en Joris. Drie gedreven ondernemers. Maar vooral: drie beste vrienden, die úren hebben versleten rond geïmproviseerde houtvuurtjes. Mijmerend, over toen we onze knieën nog kapot speelden in het scoutsbos. Pratend, soms over de Grote Dingen, vaker over niets in het bijzonder. Genietend, van het buitenleven, het goede leven. En dromend. Over hoe die buitenbeleving weer naar de mensen te brengen. Hoe mensen opnieuw in contact te brengen met de natuur. Hún natuur.

Licht en lucht: daar lééf ik van. Altijd al gedaan. Ik hou óók van de gezelligheid binnen, de warmte van een ronkende stoof. Maar échte rust vind ik in contact met de natuur, waar binnen buiten wordt en omgekeerd. Daar kan ik ademen. Opladen. Om er dan terug een lap op te geven.

Bartel, buitenmens pur sang

“Een kamp maken! Ik deed niet liever als kleine pagadder. En daar ben ik eigenlijk nooit mee gestopt. Ondertussen heb ik 15 jaar ervaring als succesvolle ondernemer in de professionele houtbouw. Ik heb van hout mijn leven gemaakt. En er is niks dat ik liever zou doen.”

Joris, bedrijfsleider van Renisol Houtskeletbouw

Hoe ik het verschil maak als projectontwikkelaar? Door de klant volledig te ontzorgen. Wetgeving en vergunningsplicht uitpluizen, onderhandelen met lokale overheden, een strikte planning opstellen… Zorgen dat het in orde komt: dat is mijn kracht. Daar haal ik voldoening uit.

Tom, bestuurder van de Renisol Bouwgroep